***Gyógyulj & fogyj velünk!

Köszöntjük a Fiziofit Stúdió honlapján!

2013. decemberében nyitottuk meg stúdiónkat. A nyitás gondolata édesanyám betegsége kapcsán fogalmazódott meg, akinek a csípőprotézisén túl nyiroködémája is van, amely gyakorlatilag állandó kezelést igényel. Az AmpliTrainnel (amely elektrostimuláción alapuló orvosi készülék) egy barátnőm ajánlására kezdett el edzeni és kezelésekre járni. Nagyon bejött, így elhatároztuk, hogy mi is nyitunk egy stúdiót, azzal a céllal, hogy ez a fajta “mozgás”, illetve kezelés más, hasonló problémával küzdőknek is elérhető legyen. Édesanyám csepeli, így a helyszín adta magát.

Szolgáltatásaink között szerepel masszázs, Hyper Vibe, kavitációs kezelés, és természetesen az AmpliTrain, amely 40 különböző programjával önmagában is számos problémára nyújt gyors, és hatékony megoldást.

29313247_2015846568627886_507515841323991040_n (1)

Reméljük, hogy Mindenkit, aki szépülni, gyógyulni szeretne, vagy csak jól érezni magát a bőrében hamarosan a Vendégeink között üdvözölhetjük!

Rólunk írták:

B. Jánosné vagyok, 62 éves. Másfél hónapja járok ide, fogytam 2 kilót és a ruháim mind bővek rám. Jobb és gyorsabb lett az anyagcserém, sokkal több lett mégis az energiám és még a kedvem is. Régen versenyszerűen sportoltam, de hosszú évtizedek óta már semmiféle testmozgást nem végzek. Mióta, ezzel a géppel edzek, azóta újra hiányzik a sport és 60 évesen elkezdtem asztaliteniszezni a 14 éves unokámmal és a családdal. Örömmel látom, hogy BÍROM a versenyt a fiatalokkal!!!

F.-né P. Bernadett vagyok, 33 éves. Munkám mellett sajnos kevés idő marad az edzésre. Korábban, a speedfitnessel próbáltam magam karbantartani, de bevallom az eredmény és az edzésforma sem hozta számomra azt, amit elvárnék. Kipróbáltam az Ampli edzésformát, és áldom a napot, mert azóta nagyon sok minden megváltozott. Ezt persze a személyi edző segítségével értem el, ezt köszönöm!!! A közérzetem kiváló, energetikusabbnak és frissebbnek érzem magam. Az edzéseket most már duplázzuk, amivel még inkább eredményesebbek az edzések, ezt visszaigazolják a ruhák, illetve a rendszeres mérés eredményei. A környezetemben élők is észrevették a változást, ami számomra nagy öröm. Természetesen, az étkezésekre is odafigyelek, de amit a szervezet megkíván, azt meg kell adni, majd az Amplival leedzem! Nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket és rendszeresen fogok járni, mint ahogy ezt most is teszem, mert az eredmény nem marad el! Ez nagyon fontos, ezért járunk!!! A személyi edzőknek pedig köszönöm az odafigyelést, törődést, az Ő munkájuk is nagyon fontos, a megfelelő edzésterv összeállítása lényeges, a gyorsabb-tartósabb eredmény alapja! 
Hajrá mindenkinek! Hajrá Ampli! Imádom!

Nem ismertem ezt a lehetőséget, de kíváncsiságból kipróbáltam. A heti két alkalom eredményesnek bizonyult, aminek nagyon örülök. Közben remekül elbeszélgettünk, nagyon jó hangulatban telt az idő. Bátran ajánlom a fogyni vágyóknak.
P. Gyula

Ma voltam először itt! Már amikor beléptem az éreztem, hogy egy olyan helyre kerültem, ahol minden azért van, hogy itt jól érezd magad! Nagyon tetszik a kommunikáció és az a hozzáállás, amit ez alatt az idő alatt megtapasztaltam. Remek kollégák, akik a szívükben a szívük mélyén is tudják, amit csinálnak. 
Nagyon sok sikert és kitartást, fejlődést kívánok a FIZIOFIT remek csapatának.
M. Margó

Ma voltam első alkalommal. Nagyon tetszett, a kondis edzés mellé, tökéletes kiegészítő! Nagyon köszönöm!
J. Viktor

Az én célom egy alap állóképesség megszerzése volt, ezt nyolc alkalom után meg is kaptam és a derekamból 10 cm le is adtam!
Köszönöm B. B.

B. Márk vagyok, életemben először próbáltam ilyen edző gépet. Véleményem, hogy az edzés hatásosabb, ha plusz súlyzókat is használatba lehet venni. Napi szinten konditerembe járok, így furcsa, de élvezetes volt kipróbálni ezt a fajta edzést is. Emberfüggő, hogy ki mennyire szereti megdolgoztatni az izomcsoportokat, de aki kipróbálja annak szerintem tetszeni fog!

Túl vagyok az első hónapon és hála az égnek mentek a centik.
Nagyon örülök, hogy hasból 6,5 cm sikerült leadni. A combból 1,5 cm ment le, de nem adom fel. Lesz ez még több is… itt a nyár. Amúgy nagyon tetszik ez a fajta edzés, szerintem sokáig fogom ezt a fajta sportot űzni! Köszi a lelkes csapatnak, mindig jó a hangulat!
J. Patricia

Nagyon jól éreztem magam, igaz centikben nem fogytam, de edzéskiegészítésnek jó volt, a kedvenc edzőm Szilvi volt. Ha tehetem, jövök még (ha lesz akció).
Nagyon köszönöm!
N. Fanni

Házirend:

A házirend célja, hogy meghatározza a Fiziofit Stúdió területén tartózkodó személyek egymás közötti magatartását, és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység érdekében elengedhetetlenek.

Előírja a Stúdió rendeltetésszerű használatára, állagának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló, más jogszabályokban nem rögzített követelményeket.

A Fiziofit Stúdió szolgáltatásai kizárólag a nyitvatartási időn belül vehetők igénybe, kivéve, ha az jogszabályt nem sért és az üzemeltető előzetesen engedélyezte. A vendégek kötelesek a zárási időpontokra tekintettel a Stúdiót elhagyni.

Nyitvatartás: H – P: 11-21-ig

A Fiziofit Stúdió területe csak rendeltetésének megfelelően használható.

A Fiziofit Stúdió használója nem sértheti meg hatályos jogszabályi előírásokat, rendelkezéseket, illetve jelen házirendben foglalt szabályokat.

A Fiziofit Stúdió egész területén TILOS:
– az olyan tevékenység, amely jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért.
– az üzemeltető engedélye nélkül kereskedelmi tevékenység, reklám, hang- és képanyag készítése, tiltott szerencsejáték, zene szolgáltatása.
– a Stúdió egész területén a dohányzás, a drogok használata, és az alkohol fogyasztás.

A Fiziofit Stúdió területén kötelező a rend és tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, és a kulturált viselkedés.

A szolgáltatásokat minden vendég a saját felelősségére és kockázatára veszi igénybe.

A Fiziofit Stúdió nem vállal felelősséget a személyekben vagy anyagi értékekben keletkezett károkért, amennyiben azok a házirend be nem tartásáról, vagy a vendégek felelőtlen magatartásából erednek. A Stúdió nem vállal felelősséget az elveszett tárgyakért, eszközökért. A talált tárgyakat minden vendég köteles leadni a Fiziofit Stúdió alkalmazottjának.

A Fiziofit Stúdió területén a vendég által okozott kárt teljes mértékben a károkozó téríti meg.

A Fiziofit Stúdió területén bekövetkező bármilyen rendkívül eseményt az elsődlegesen észlelő köteles késedelem nélkül jelezni. Rendkívüli eseménytől függően, késedelem nélkül telefonon értesítendő:

Mentők:                    104
Tűzoltók:                 105
Rendőrség:             107
Ált. segélyhívó:     112
Vezetőség:               06 70 953 9000


A szolgáltatások igénybevétele a házirend automatikus elfogadását jelenti.

A házirend minden vendég számára szabadon elérhető és áttekinthető. E házirendet az üzemeltető saját belátása szerint módosíthatja, illetve kiegészítheti.

Az üzemeltető a vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásához használja, azt harmadik félnek nem adja ki.

14 éven aluli gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat a Stúdióban.

A szolgáltatások díjait előre kell megfizetni.

A bérletek névre szólóak, át nem ruházhatóak, mivel a bérletek a szolgáltatások nem teljes áras megfizetését teszik lehetővé, kedvezményesebb árakat biztosítanak.

A bérletek időtartama 4 hét, betegség vagy szabadság esetén maximum 1 héttel hosszabbíthatóak meg.

Bejelentkezési szabályok bérleteseknek:
Amennyiben a vendég biztosítani szeretné a szolgáltatás igénybevételét a Neki legmegfelelőbb napon és időpontban, lehetőséget adunk rá, és dokumentáljuk kérését. Mivel a szolgáltatás személyre szóló, ha nem jelzi előre és nem jelenik meg az általa kért, lefoglalt időpontban, illetve késik, 10 perc után a szolgáltatást már nem veheti igénybe. A bérletéből ezen alkalom is elszámolásra kerül, mivel a Stúdió ekkor kihasználatlan állapotban van. Lefoglalt időponton változtatni, vagy lemondani előtte minimum 6 órával szükséges, hogy a Fiziofit Stúdió alkalmazottjának lehetősége legyen értesíteni “várakozó” vendéget. (Reggeli időpontokat előző nap 18.00 óráig lehet módosítani, délutáni, esti időpontokat pedig aznap 12.00 óráig.)

Az edzéshez/kezeléshez biztosított ruházat és egyéb eszközök a Fiziofit Stúdió tulajdonát képezik. Kérjük, szíveskedjenek óvni azokat, illetve használat után a jelen lévő alkalmazottnak átadni szíveskedjenek.

Jó egészséget és kellemes kikapcsolódást kívánva minden kedves Vendégünknek:

                 Tisztelettel:

A Fiziofit Stúdió vezetősége és dolgozói