Izomstimuláció

 

Izomstimuláció 

 Bejelentkezés : 0670/ 953-900029512247_2017965625082647_4400173692441591808_nems01

Ezzel a kezeléssel izmainkat fogjuk munkára, hogy testünk formásabb, bőrünk feszesebb legyen, nyirokkeringési rendszerünk és anyagcserénk felgyorsuljon, ezáltal a felhalmozódott zsír és a narancsbőr csökkenjenek. Amikor meg akarjuk mozdítani valamely testrészünket, agyunk egy vagy több elektromos impulzust küld az adott izomnak, ezáltal az összehúzódik. A stimulációs jeleket az izmok fölé helyezett gumi elektródák segítségével juttatjuk el azok motorikus pontjaira, ami összehúzódásukhoz vezet. Az izmok mozgása akaratunktól független. Ezeket az összehúzódásokat folyamatosan ismételve és kombinálva érjük el a kívánt hatást.4 órai tornának felel meg 1 alkalom kezelés!!! A   készülék az egyik leghatékonyabb módszer, a kilók és a narancsbőr elleni “harcban”

 • ultragyors méretcsökkenés
 • karcsúsítás
 • súlycsökkenés
 • cellulit kezelés
 • különböző,testrészek,emelése,lifting
  (has,derék,mell, karok, csípő, fenék, comb)
 • szülésutáni,helyreállítás
  (medence, has)
 • izmok tónusfokozása
 • testtartás javítása

Célzott izomépítés: A testre pontosan fekvő elektródáknak köszönhetően, minden impulzus pontosan célba talál, nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.

-Izületek terhelésének kiküszöbölése: Mivel az elektromos impulzus célzottan az izmokra hat, a súlyzós edzésekről ismert izületi terhelés veszélye nem áll fenn.

-Kis időráfordítás: Mivel szinte a teljes izomzatot tudjuk dolgoztatni, az edzésre fordítandó idő mindössze heti kétszer-háromszor 30-50 perc.

-Kötőszövetek vérellátásának javulása: Az izompumpa a cellulit megelőzésének, kezelésének leghatékonyabb módja.

– Zsír csökkentése: Az izmok ilyen jellegű munkája megnöveli a szervezet energiaigényét, így igazi kalóriaégető géppé változtatja a testet, felgyorsítja az anyagcserét.

-Jobb tartás, csökkenő hátfájás: Az elektromos izomstimuláció egyaránt edzi a felületes és mélyen fekvő izomcsoportokat.

– Személyre szabott edzésprogram és tanácsadás: Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az intenzitást egyénre szabottan lehet beállítani, illetve a kezelés alatt tanácsokat kap, mire figyeljen oda az életmódját illetően.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.