Masszázs

Időpont egyeztetés: 06 70-953-9000

 

FRISSÍTŐ MASSZÁZS

Svédmasszázs

svédA masszázs az emberiség történetével egyidős, a legrégibb kezelési módok közé tartozik. A svédmasszázs nagyon sokrétű: alkalmazható egészséges embereken frissítő, kondicionáló céllal, és különböző – belgyógyászati, ortopédiai, reumatológiai, neurológiai – eredetű betegségek kezelésében egyaránt. A masszázs fogásaival kiváltott ingerek hatására a szövetekben funkcionális változások jönnek létre, javul a vérellátás, ezáltal a szövetek oxigén és tápanyagellátása; a nedvkeringés és a fáradsági termékek kiürülése. A bomlástermékek eltávozása megszünteti a fáradság érzését. A bőrben vérbőség keletkezik, közben emelkedik a bőr hőmérséklete. Értágító hatású kémiai anyagok termelődnek, fokozódik a vérkeringés és ezáltal az anyagcsere. A mechanikai hatásra meggyorsul a szarupikkelyek leválása, a hám a külső hatásokkal szemben ellenállóbbá válik. A kötőszövetben található kóros anyagcseretermékek felszívódása meggyorsul, a kezelés hatására megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Az oxigénnel, tápanyagokkal bőven ellátott izom jól működik, tónusát, erejét idősebb korban is megőrzi, teljesítőképessége nő, az izommunka gyors és kitartó lesz. A vérkeringés helyi élénkítése csökkenti a passzív vérbőségből eredő keringési zavarokat.

WELLNESS MASSZÁZS

 Delux csokoládés masszázs

csoki2

Hidratálja, rugalmassá teszi a bőrt. Lipid és zsírbontó hatású. A veséket méregtelenítésre készteti. A bőrön és szaglóhámon keresztül felszívódó csoki, boldogságérzetet, relaxáló hatást biztosít. A csokoládéról köztudott, hogy a kakaó alkotóelemeinek köszönhetően, az egyik legtáplálóbb édesség — boldogság a test számára — és bőrön keresztül történő felszívódásának köszönhetően a bőr számára is. Olyan vízben oldódó vitaminok vannak benne, mint a B1-, B2- és B3-vitamin, valamint vasban is rendkívül gazdag. Létfontosságú tápanyagokat és antioxidánsokat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrsejteket a káros szabad gyököktől.

Tibeti mézes masszázs

méz

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szevezet tisztítására, méregtelenítésére.
A mézmasszázs reflektorikus úton fejti ki hatását. A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet. A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében. A méz vitamin és ásványianyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti (amit a masszázs végén eltávolítunk).

Zsírbontó-alakformáló masszázs

zsírtörő

A zsírpárnák és a cellulit eltüntetésében, a bőr és a kötőszövet feszesítésében segít ez az eljárás, amely garantált hatékonysággal, centiméterekben mérhető eredményekben már az első kezelések után megmutatkozik. Ez a hagyományos kézi masszázs elsősorban bőr és kötőszöveti szinten hat, de az egész szervezetben jótékony folyamatokat indít el. Aktiválja a vérkeringést és a nyirokáramlást. A bőr struktúrája visszanyeri fiatalságát, rugalmas és ragyogó lesz. A masszázs hatására a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és lerakódott salakanyagok az aktív nyirokutakon keresztül távoznak. Ezáltal közérzetünk javul, energikusabbak leszünk. A zsírbontó masszázs a hölgyek legérzékenyebb pontjait – comb, csípő, derék, has – veszi célba, természetesen az egész test aktiválásával, bevonásával. Nem csak a nem kívánt felesleg eltüntetése a cél, hanem az egész test formálására törekszünk. A masszázs intenzív, speciális nagy zsírbontási képességű krémekkel, bőrápoló, fiatalító, feltöltő olajokkal történik. A masszázs végén pedig testtekercseléssel végzünk és 30 perc presszó terápiával fejezzük be ami segít a méreganyagok hamarabbi kiürülésében ..

Tengeri sós masszázs

tengeri só

Sómasszázsnál a sót masszázsolajjal keverjük, úgy masszírozzuk végig a testet. Így egyszerre eltávolítjuk az elhalt hámréteget, és lehetővé válik, hogy az értékes anyagokat bőrünk felszívhassa. A só hatására a méregtelenítés is elkezdődik. A sókristályok megtisztítják a pórusokat is, szinte fellélegezhet a bőrünk. Használhatnak himalájai, holt tengeri vagy utahi sót is. A bőr mélyebben lévő rétegeibe is eljutnak az ásványi anyagok és a nyomelemek. Az illóolajokat bőrünknek megfelelően választja ki a masszőr, így a megtisztított, felszabadított bőrnek köszönhetően hatékonyabb a kezelés. A sómasszázs végén letöröljük bőrünkről a felesleges sót egy vizes kendővel. Néhány óráig nem szabad zuhanyozni a kezelés után, hogy a bőrünkön maradt hatóanyagok továbbra is felszívódhassanak.

 

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

thai

A hagyományos thai masszázs hosszú múltra tekinthet vissza a terápiás gyógykezelésben, legősibb gyökerei Indiába nyúlnak vissza. Ellentétben a svédmasszázzsal elsődlegesen nem a fizikai testtel dolgozik, hanem az ember energiatestével. Az izmok, ízületek rugalmasságát hivatott fenntartani, visszaállítani. A 120 perces kezelést földön, matracon végzik, harmonikus, ugyanakkor megfelelően erőteljes, zömében nyomó, nyújtó, húzó fogásokat alkalmazva.

SHIATSU PONTNYOMÁSOS MASSZÁZS

shiatsu

A shiatsu japán masszázs technika. Számos szakértő úgy gondolja, hogy a hagyományos kínai orvoslás (HKO) tudására és tapasztalataira épülő alternatív gyógyító eljárás. Segít megteremteni és fenntartani testünk energiakeringésének harmóniáját, ezáltal egészségünk megtartásának, különböző fájdalmaink, betegségeink gyógyításának hatékony eszköze. A shiatsu terápiában alapvetően az akupunktúrás pontok és az azokat összekötő energiapályák (meridiánok) kezelése történik. A gyógyulást elősegítő változásokat a megfelelő helyeken alkalmazott ujjnyomással valósítjuk meg. A földön, matracon végzett kezelés fájdalommentes és kellemes élményt nyújt. Ez erősíti a terápia hatékonyságát, hiszen az ellazult, kényelmes állapot aktivizálja a paraszimpatikus idegrendszer regenerációs működését, s megteremti a gyógyulás feltételeit.

TALPREFLEXOLÓGIA

talp

A láb reflexzóna masszírozását már az ősi egyiptomi kultúrában is alkalmazták, 4 200 éves egyiptomi síremlékeken fellelhető a reflexológia, mely az alternatív gyógyászat része.
Testi- lelki- és szellemi egyensúly megtartásának, visszaállításának hatásos módja.
Természetes gyógymód, mely a test reflexpontjainak kezelésén, ingerlésén, masszázsán, nyomásán keresztül fejti ki hatását. A külső fizikai ingerek hatására beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. Reflektórikus úton tudunk a szervek működésére is hatni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.