Kavitáció

Ultrahangos kavitációs zsírbontás

Lényege, hogy az alacsony frekvenciájú ultrahang, hullámokat bocsát ki. Ennek hatására a zsírsejtek szétrobbannak- megsemmisülnek, majd természetes úton távoznak a szervezetből.
A kezelés fájdalommentes, de a kezelt területen meleget érzékelünk, valamint sípoló hangot a fülünkben.

 

Időpont egyeztetés: 06 70-953-9000

 

További információk az edzésmódszerről:

ultra

Nagyon fontos a kezelés előtt és után a megfelelő folyadék fogyasztása – ezt első alkalommal kiszámoljuk, hogy egyénre szabottan hány liter folyadékot kell naponta meginni.
A kezelés napján és utána még két napig a szénhidrát bevitelt kerülni kell, tehát három napig fehérje diéta szükséges a siker érdekében.

Tartós alakformálás

Nem a zsírsejtek térfogatát csökkentjük, (hízás-fogyás-térfogat növekedés és csökkenés = jojó effektus) hanem a zsírsejteket végleg eltávolítja!

 

175876piroska1

Miért?
A kavitáció hatására a zsírsejtek cseppfolyóssá válnak, így bekerülnek a nyirok rendszerünkbe és a megfelelő folyadékfogyasztás hatására természetes úton távoznak a szervezetünkből! Ami távozik, az már nem jön vissza többet, mert szervezetünk nem képez újabb zsírsejteket, csak a meglévő térfogata nő és csökken annak függvényében, hogy milyen életmódot folytatunk.

 

kavitacio zsirbontas

Ha szeretnéd a problémás testrészeidről véglegesen eltüntetni a zsírsejtjeidet, akkor gyere el és próbáld ki nálunk az ultrahangos kavitációs zsírbontást!
Már az első kezelés után, centikben mérhető az eredmény!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.